Festival polévky Plzeň  >  Rok 2018 / podzimní edice

Česká klasika, asijská exotika nebo chutě mořských plodů? Desátý ročník plzeňského Festivalu polévky provoní centrum Plzně a zakončí festival Živá ulice 2018. Přijďte ochutnat a rozhodnout, kdo vaří nejlepší polévky nejen v Plzni!

Plné kotle v kulisách areálu pivovaru, tak bude vypadat desátý ročník festivalu polévky. Jako tradičně budeme vařit ve 40 l kotlích přímo před vaším zrakem. Přijďte ochutnávat od 12.00 do 18.00 hodin. Protože polévka je grunt!

Vstup na festival je zdarma.


A kdo bude vařit tentokrát? 

Šach Mat: poctivá zelňačka s uzeným masem, klobásou, bramborem, zakysanou smetanou a čerstvou petrželkou

Slunečnice Plzeň: gulášová polévka s hovězím masem a kulajda

Fantova rybárna: tradiční marseillská bouillabaisse s mořskými plody a krémová ústřicová polévka

Supa Supa: španělská fazolová polévka s chorizo klobáskou, smetanou a avokádem

U Fugiho: thajská polévka

U S M X Cantina - No boundaries, No borders: Cajun Chicken and Sausage Gumbo

Food on the move: kuřecí polévka s kokosovým mlékem, olejem "Dende" (typická ingredience brazilského státu Bahia), koriandrem a zeleninou

PapaTo: řecká polévka s trhaným kuřetem s citrónovými nudličkami a fetou
 
DEPO2015: marocká polévka s červenou čočkou

Francouzská aliance: francouzská cibulačka

Vegebystroš - Dobré jídlo od světa Evy: polévka z pečených rajčat a dhál

Restaurace U Sousedů: polévka z pečený dýně s restovanými semínky chilli a zázvorem

Restaurace Tunel: zelná polévka se smetanou a rajčatový krém s parmezánem

Hey Mama: dýňová polévka s pečenou mrkví a smetanou zdobená praženými semínky a restovanými krevetami na česneku s citrónem

Saloon Roudná: dýňová polévka s kokosovým mlékem a řeřichou

Blízký soused: Gulaš chaben

Jídelna U koně: dršťková polévka a dršťková polévka z hlívy ústřičné

Bistromill: estonská soljanka

Klub malých pivovarů